SCM player skins

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ...





Αγαπητέ μου φίλε,

Γνωρίζω για το πρόβλημα υγείας που έχεις και αποφάσισα να σου στείλω ένα γράμμα για να σε συμβουλέψω και να σου δώσω δύναμη να συνεχίσεις τον αγώνα σου. Ξέρω πως αυτές οι στιγμές που περνάς είναι δύσκολες και ότι είναι πολύ πιο εύκολο να δίνεις συμβουλές από ότι είναι να είσαι αυτός που τις χρειάζεται. Πρώτα απ’ όλα πιστεύω πως αυτό που χρειάζεσαι είναι ψυχική δύναμη. Αν πιστέψεις στον εαυτό σου και πιστέψεις πως ότι κι αν συμβεί, εσύ θα είσαι αρκετά δυνατός για να το αντιμετωπίσεις και να το νικήσεις, τότε θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Σίγουρα χρειάζεσαι, επίσης, και υποστήριξη από τους ανθρώπους γύρω σου, πράγμα που φαντάζομαι ότι έχεις. Μα πάνω απ’ όλα, πρέπει να θυμάσαι πως ποτέ δε θα τα καταφέρεις, χωρίς το Θεό δίπλα σου. Ο Θεός είναι αυτός που μπορεί να σου δώσει τη ζωή, αλλά και να σου την πάρει. Ίσως όλα αυτά που περνάς, να μην είναι τίποτα παραπάνω, από μία δοκιμασία της πίστης σου, απέναντι στο Θεό. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι ο μόνος που μπορεί να σε βοηθήσει, είναι ο Θεός, γιατί στα χέρια του βρίσκεται η ζωή σου. Αν πιστέψεις σε αυτόν πραγματικά και τον ακολουθήσεις, αυτός θα σε οδηγήσει στην πραγματική ελευθερία. Πρέπει να θυμάσαι, πως η πραγματική ελευθερία, ίσως να μην βρίσκεται σε αυτόν τον κόσμο, αλλά σε κάποιον άλλο. Μα φυσικά, όλα αυτά θα συμβούν, αν ακολουθήσεις πραγματικά το Θεό και καταλάβεις πως όλοι μας σε αυτόν τον κόσμο ήρθαμε για να ζήσουμε, να αγωνιστούμε, να νικήσουμε ή να χάσουμε. Και στο τέλος, θα πάρουμε αυτό που αξίζουμε, ανάλογα με το αν ακολουθήσαμε τον δρόμο του Κυρίου ή αν επιλέξαμε άλλο μονοπάτι. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι, ο Θεός σου δείχνει τον δρόμο προς την σωτηρία, όποια κι αν είναι αυτή, κι εσύ επιλέγεις αν θες ή αν δε θες να τον ακολουθήσεις. Αν τον ακολουθήσεις, θα πρέπει να θυμάσαι πως όπου κι αν σε οδηγεί, είναι για το καλό σου. Ελπίζω, οι συμβουλές μου να σου φανούν χρήσιμες και να τις ακολουθήσεις. Σου εύχομαι να γίνεις καλά σύντομα.   


Σύνταξη κειμένου: Γ.Ι.


Αγαπημένη μου Μαρία,

...Ξέρω ότι μέσα από  λόγια δεν λύνεται το πρόβλημά σου. Σίγουρα στη ζωή όλα δεν είναι ρόδινα πόσο μάλλον σε εσένα. Μελετώντας όμως κανείς το λόγο του Θεού και βλέποντας τα θαύματα του Χριστού καταλαβαίνει ότι η πίστη είναι εκείνη που βοηθά τον άνθρωπο να ξεπερνά διάφορα και δύσκολα προβλήματα στη ζωή του. Δεν πρέπει να χάσεις το κουράγιο και τη δύναμή σου αλλά να είσαι αισιόδοξη και να προσεύχεσαι στο Θεό, γιατί μόνο από Αυτόν μπορούμε να αντλούμε δύναμη και θάρρος μιας  και είναι ο δημιουργός  μας. Ακούγοντας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τα επιτεύγματα της ιατρικής  για περιπτώσεις σαν τη δική σου που έγιναν καλά, πρέπει να σε γεμίζει δύναμη και αισιοδοξία. Να ξέρεις ότι στην προσπάθειά σου αυτή συμμετέχω και εγώ με τον τρόπο μου, όταν στην προσευχή μου παρακαλώ το Θεό για την υγεία σου. Περιμένω πως και πώς να έρθει το καλοκαίρι για να ξανασυναντηθούμε.


                                                                    Με αγάπη,
                                                        Αθ. Κ.

 Αγαπητέ μου φίλε,                                                                          

     Έχω ενημερωθεί για την κατάστασή σου τις τελευταίες μέρες και λυπάμαι πολύ.
Δεν πρέπει όμως ποτέ να ξεχνάς, ότι ο Θεός θα είναι πάντα δίπλα σου να σου δίνει δύναμη για να ανταπεξέλθεις σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή που διανύεις στη ζωή σου. Όπως λοιπόν και ο ίδιος ο Χριστός έδωσε τη δική του μάχη στο σταυρό του Μαρτυρίου και βγήκε νικητής έτσι και σε σένα η δική σου ανάσταση θα είναι η γιατρειά της ασθένειας σου. 
Γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να χάσεις τη πίστη σου στο Θεό και να μη ξεχάσεις ότι είναι μια δοκιμασία που σου έχει θέσει ο ίδιος, για να δοκιμάσει την αντοχή σου.
Με αγάπη,

                                                       Δ. Α.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου