SCM player skins

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΗ...




 

Πίστη σημαίνει, ότι ακόμα κι αν αποτυγχάνεις στις προσπάθειες που κάνεις για να καταφέρεις κάτι, συνεχίζεις να προσπαθείς και να πιστεύεις σ’ αυτό και στον εαυτό σου.
Πίστη είναι να πιστεύουμε σε πράγματα που δεν μπορούμε να δούμε, όμως βαθιά μέσα μας ξέρουμε πως υπάρχουν. Όπως γίνεται με το Θεό˙ δεν τον έχουμε δει ποτέ όμως ξέρουμε πως υπάρχει διότι μιλάει στις καρδιές μας. 
Γ.Ν.
Πίστη είναι η εμπιστοσύνη του ανθρώπου προς τον Θεό. Είναι κάτι θεωρητικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Χρειάζεται κόπο, υπομονή και επιμονή καθώς και θέληση για να πραγματοποιηθεί. Στην πίστη οι άνθρωποι πρέπει να είναι σταθεροί.
Κ.Δ.
Πίστη είναι ένα αίσθημα βεβαιότητας για κάτι που οι περισσότεροι νιώθουμε πως υπάρχει ακόμη κι αν δεν βλέπουμε αυτό το κάτι.
Α. Δ.
Πίστη δεν είναι να νιώσεις πρώτα απόλυτα σίγουρος για κάτι. Πίστη σημαίνει να είσαι ανάμεσα στη βεβαιότητα και στην αμφιβολία . Το να ζεις δια πίστεως σημαίνει να κάνεις ένα βήμα μπροστά έστω και αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για τον εαυτό σου.
Δ.Μ.


Πίστη σημαίνει η σιγουριά ότι υπάρχει Θεός και παρόλο που δεν τον βλέπουμε είμαστε βέβαιοι ότι κάποια στιγμή θα εμφανιστεί μπροστά μας. Πίστη δεν είναι να λες απλά ότι πιστεύεις στο τριαδικό σχήμα Πατήρ , Υιός και Άγιο, αλλά να προσεύχεσαι και στις δύσκολες μα και στις χαρούμενες και ευτυχισμένες μέρες της ζωής σου.... Πρέπει να νηστεύεις, ώστε να νιώθεις αυτήν την γλύκα της ζωής ακόμα και όταν δεν τρως ούτε γάλα, ούτε τυρί, ούτε και κρέας. Έτσι θα νοιώσεις τον Θεό να είναι μέσα σου να σε φωτίζει στις δύσκολες μέρες και στιγμές της ζωής σου... 'Οταν νηστεύεις, προσεύχεσαι και εκκλησιάζεσαι νοιώθεις τον Χριστό δίπλα σου και ζεις έναν παράδεισο ατελείωτο χωρίς προβλήματα και εμπόδια στην ζωή σου...  νοιώθεις ανάλαφρος και πολύ χαρούμενος. 
Α.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου