SCM player skins

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

''ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ'': Η ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΖΩΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΑ

oria.JPG 
Ο 30χρονος Νικ Βούισιτς, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, σε ηλικία 8 ετών έπαθε κατάθλιψη. Είδε τον εαυτό του σαν βάρος για τους άλλους. Συνειδητοποίησε ότι θα ήταν απίθανο να πάει στο κολλέγιο, να έχει μια σύζυγο ή ακόμα να αγκαλιάσει τα παιδιά του. Προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Αλλά στην ηλικία των 13 ετών, τον ενέπνευσε η ιστορία ενός ανθρώπου που ξεπέρασε τις αναπηρίες του, και άρχισε να είναι ευγνώμων για την οικογένεια και την υγεία του.
«Συνειδητοποίησα ότι είχα μια επιλογή. Μπορούσα είτε να λυπηθώ τον εαυτό μου ή να ευχαριστήσω τον Θεό για ό,τι έχω. Ο  φόβος και η ενοχή παραλύουν τους ανθρώπους περισσότερο από το να μην έχουν άκρα».
«Δεν είμαι ένας υπερφυσικός τύπος», λέει ο Βούισιτς...«Γυρίζω τον κόσμο ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να υπερβούν τις αντιξοότητες της ζωής τους με πίστη και ελπίδα, ώστε να μπορέσουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Σκοπός μου είναι να τους ενθαρρύνω να ξεπεράσουν τις δικές τους δυσκολίες, ώστε να μπορέσουν να βρουν το δικό τους μονοπάτι προς μια αληθινή ζωή».

Από το νέο βιβλίο των εκδόσεων “Εν πλω”, με τον τίτλο “ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ”, στο οποίο ο ΝΙΚ ΒΟΥΙΣΙΤΣ αφηγείται την προσωπική του ιστορία και τον αγώνα του να ζήσει μια αληθινά χαρούμενη ζωή.

Επιμέλεια: Χ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου